Iklan Corner

Saturday, 28 January 2012

Doe Pesaing terdekat effa owana

Mamat Doe pabila mengamuk.tiada orang yg mampu sekat Doe hatta Shahril Ishak sekalipun                                                                           
                                   
Itulah frankey doe. Nama yg semakin digeruni sekarang ni samada di bumi Terengganu sendiri ataupun di bumi Singapure..baru 3 game dh 4 gol...pergh...hebat2....skll yg tinggi, dn x pts ase membuatkan frankey doe sgt2 berbise skrg ni..stadium Singapura yg tak henti2 memboo pemain penyu terutama Muslim Ahmad tergamam seketika kerana bola lantunan dari Ashaari melantun ke arah doe yg membuat skill one two sebelum merembat dari tepi.kalau diikutkan memang susah nak gol sudut mcm tu.Tapi ni r Frankey Doe! berbaloi2 beli doe...terimakasih kerana Mad Said..dengan bekengnya Mad Said si doe ni leh main dan unjuk kejantanan tanpa meminum sehirup tongat ali sekalipun. Tahniah Frankey Doe!

p/s......hadi yahya kene relax.training sungguh2, bia dapat balik tempat kesebelasan utama, x kan nk jadi pemain belasahan saje?x syokk r beb.....

3 comments:

ManGanu said...

Udoh gambor..menakutkan I

Mat Negro said...

Nigger nelang

Anonymous said...

doe ngamokkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...